Til Rytteren

Udstyr og tilbehør til rytteren

Se kategorien

Til Hesten

Udstyr og tilbehør til hesten

Se kategorien

Gaveideer

Find den perfekte gave her

Se kategorien

Kvalitets rideudstyr til hest og rytter

Kirstineholm Rideudstyr er beliggende i Højbjerg lige udenfor Århus. Rideudstyrsbutikken sælger lækkert kvalitets rideudstyr til den kræsende rytter. Kirstineholm Rideudstyr har er bredt udvalg af rideudstyr, plejemidler samt tilskudsprodukter til din hest. Du finder også Midtjyllands største udvalg af ridetøj i alle de kendte mærker. Uanset om du er på udkig efter nye lækre ridebukser med grip, knægrip eller lækre og behagelige ride tights fra bl.a. Kingslands, Cavalleria Toscana eller Samshield, finder du et stort udvalg både på webshoppen og i vores fysiske butik.  

Er du på udkig efter en ny lækker ridehjelm, kan du se vores udvalg på webshoppen, eller kontakte vores butik for råd og vejledning. Vi kan også hjælpe dig med at designe din nye ridehjem fra Samshield. Skal du til dit første stævne, eller bare have opgraderet stævnetøjet, kan vi hjælpe. Vi har et stort udvalg af stævneridebukser -og tights fra alle de kendtemærker. 

Trænger din hest til en ny trense eller et flot kandar, har vi flotte trenser fra bl.a. Finesse og SD. Hvis du i stedet er på udkig efter nyt lækkert sadelunderlag, har vi det største udvalg af flotte underlag fra Cavalleria Toscana, Kingsland, Catago eller Eskadron. Pleje af hesten er vigtig, for at få en sund og stærk hest. Hos os kan du få råd og vejledning om pleje og vedligehold, samt købe de bedste pleje– og tilskudsprodukter der findes på markedet. Vi har bl.a. et stort udvalg af Animalife tilskudsprodukter, plejeprodukter mod bl.a. muk og sur stråle fra Equus Cura, shampooer og showshine fra Nathalie Horsecare, samt lækre strigler fra Borstig, og strigletasker fra Marise. Vi har også et udvalg af Blue Hors, Carr & Day & Martin og NAF

Er du på udkig efter gode tilbud både til dig og hesten, så bør du tjekke vores tilbud kategori hvor du finder rideudstyr til billige priser. Her kan du spare op til 70% på kendte mærker. 

Til hjemmet 

Hos Kirstineholm Rideudstyr, finder du også et stort udvalg af lækre ting til hjemmet og gaveideer til de hesteinteresserede under 500 kr. Du finder bl.a. boligartikler fra Adamsbro, som laver eksklusive boligartikler til fornuftige priser. 

Kirstineholm Rideklub

Kirstineholm Rideklub huser 11 heste i en eksklusiv stald med højt til loftet og åbne bokse. Hestene står på træpiller og får hø/wrap og foder 3 gange dagligt. Hestene passer af staldpersonalet som både i hverdage og weekender lukker hestene ud, ind og ordner deres boks. Rideklubben har en stor lækker ridehal, med opvarmet rytterstue med udsigt over ridehallen. 

På Kirstineholm Rideklub sørger vi for at holde stalden og omgivelserne rene og pæne. Alle bokse vaskes ned én gang i måneden, ridebanen harves og vandes ofte og generelt holdes omgivelserne pæne og rene hele tiden.