Levering

Få dine varer leveret til nærmeste pakkeshop med Cool Runner til 39 kr. Ved køb over 499 kr. er leveringen gratis. 
Ønskes pakken leveret til døren, kontakt os venligst på telefon 21693417

Returnering af varer

Alle nye varer kan byttes og penge gives retur inden for 14 dage ved fremvisning af kvittering. 2Hand varer tages ikke retur og byttes ikke

Betalingsmetode

I vores webshop kan du betale med diverse betalingskort. I vores fysiske forretning kan du betale med Mobilepay, kontakt og med betalingskort.

Finesse Testcenter & Neue Schule Testcenter

Det er muligt både at prøve effekten af de ergonomisk korrekte produkter fra både Finesse og Neue Schule. Du har mulighed for at afprøve produkterne inden køb ved at betale trensen/bidets fulde beløb. Du har 14 dage til at beslutte dig og for hver dag der går trækker vi 100 kr. fra det fulde beløb. Så hvis du vil prøve en Finesse trense til 2800 kr. og du har den på prøve i 7 dage, så får du 2100 kr. retur, hvis du kommer tilbage med trensen. Er der gået mere end 14 dage fra du har købt trensen, bortfalder muligheden for at få pengene retur. 

Det er yderst vigtigt, at du passer godt på trensen under testperioden. Trensen skal pudses og passes på efter anvisningen du får i forretningen. Kommer trensen retur med skrabemærker, misfarvning, ridser eller anden skade kan trensen ikke tages retur og kunden pålægges at købe den. Vi anbefaler derfor at trensen ikke prøves mere end 2-3 gange før du beslutter dig for om du vil have den. Alle vores kunder har kunne mærke en effekt på første ridetur. 

Kontakt os gerne for både råd og vejledning angående din nye Finesse trense eller dit nye Neue Schule bid. Vores erfaring er at ingen har returneret en Finesse endnu grundet den store effekt, som denne fantastiske trense har. Neue Schule bid er kommet tilbage, men blot for at blive byttet til et andet Neue Schule bid. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Hanne på 21693417.