Viser 1–24 af 26 resultater

Ridetights

Ridetights er en innovation af den klassiske ridebuks og minder mest af alt om en behagelig træningsbuks. De er super populære, særligt til hverdagsbrug. Hos Kirstineholm Rideudstyr har vi ridetights fra alle de kendte og bedste mærker her hjemmefra, så som Cavalleria Toscana , Kingsland, Samshield  og Montar

Vi er selv rigtig glade for at ride i ridetights og derfor er vi gode til at hjælpe og vejlede omkring købet af dine nye ridetights. Vi har ridetights fra 799 kr. og du kan altid finde en par ridetights, som passer dig og resten af dit outfit. Alle vores ridetights er med gennemtestet grip, som efterhånden er det foretrukne at bruge på både bukser og ridetights. Vi har både ridetights med fullgrip og knægrip i forskellige farver, men også i hvide, så du er klar til at tage til ridestævne.

Du vil helt sikkert finde dig rigtig godt tilpas i et par ridetights, da mange af dem minder rigtig meget om ridebukser, men ingen ubehagelig og irriterende lukning har. Det handler om at føle sig tilpas og bevægelig når man rider, derfor er der mange forskellige typer af juniorer og voksne ryttere, der vælger ridetights i stedet for ridebukser.

Vi har ridetights der passer til hver en form, pengepung og farve.

-29%
899,00 kr.
-29%
899,00 kr.
-53%

Kom og oplev vores mange forskellige ride tights og bukser. Du finder helt sikkert et par i blandt, som passer dig perfekt.