Viser alle 23 resultater

Prøv en Finesse trense 

Det er muligt både at prøve effekten af de ergonomisk korrekte produkter fra både Finesse og Neue Schule. Du har mulighed for at afprøve produkterne inden køb ved at betale trensen/bidets fulde beløb. Du har 14 dage til at beslutte dig og for hver dag der går trækker vi 100 kr. fra det fulde beløb. Så hvis du vil prøve en Finesse trense til 2800 kr. og du har den på prøve i 7 dage, så får du 2100 kr. retur, hvis du kommer tilbage med trensen. Er der gået mere end 14 dage fra du har købt trensen, bortfalder muligheden for at få pengene retur.

Det er yderst vigtigt, at du passer godt på trensen under testperioden. Trensen skal pudses og passes på efter anvisningen du får i forretningen. Kommer trensen retur med skrabemærker, misfarvning, ridser eller anden skade kan trensen ikke tages retur og kunden pålægges at købe den. Vi anbefaler derfor at trensen ikke prøves mere end 2-3 gange før du beslutter dig for om du vil have den. Alle vores kunder har kunne mærke en effekt på første ridetur.

Kontakt os gerne for både råd og vejledning angående din nye Finesse trense eller dit nye Neue Schule bid. Vores erfaring er at ingen har returneret en Finesse endnu grundet den store effekt, som denne fantastiske trense har. Neue Schule bid er kommet tilbage, men blot for at blive byttet til et andet Neue Schule bid. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Hanne på 21693417.

Ikke på lager

Info omkring nakkestykket: På en klassisk trense sidder nakkestykket meget stramt om hestens nakke. På Finesse Trenserne er det anderledes. Finesse laver nemlig ikke helt almendige trenser, disse trenser har nemlig et helt unikt nakkestykke, som er udviklet til at fordele og mindske trykninger i nakken på din hest. Teknikken bag nakkestykket er udviklet af ingeniører og eksperter inden for området, som også har udviklet hospitals madrasser til senge liggende patienter, for at undgå liggesår. Nakkestykket er lavet i et fiber materiale, som gør det muligt at få blodgennemstrømning igennem hele kroppen uanset hvordan du eller din hest anatomisk er bygget. En undersøgelse taget af 2 vet studerende samt Dr. Adrian Harrison på 12 islandske heste, bevist, at alle hestene havde en betydeligt bedre bevægelse i hele kroppen, sammenlignet med en standard trense. ​