Cheval LTS

Cheval LTS

Alt hvad du skal vide, om Cheval LTS

Svenske Cheval LTS er et produkt, der er helt nyt på det danske marked. Produkterne består af en wrap, en pad og et dækken. Wrappen kan bruges på benene eller hvor man ønsker, padden er lidt større og kan bruges i sadellejet, på nakken eller på lænden og dækkenet på hele kroppen. Produkterne er meget anvendelige, da velcrostropperne på wrappen er med elastik, så de kan spændes efter behov. Vær dog forsigtig med at spænde en LTS for meget og følg altid produkt vejledningen. 

Teknologi

Cheval LTS (light therapy system) er lavet på baggrund af NASA teknologi omkring infrarødt lys. Cheval LTS  består af LED-lys med forskellige bølgelængder med en klinisk bevist positiv indvirkning på kroppen. I Cheval LTS, har vi røde, nær-infrarøde og infrarøde lys i spektret 660nm-850nm. Man har valgt disse bølgelængder, fordi de er inden for det optiske vindue (de bølgelængder, der har den største effekt på kroppen) og er bevist i kliniske forsøg for at reducere smerte, betændelse, spænding, stivhed og reparationsvæv.

Før træning
Brug Cheval LTS før træning for at øge blodgennemstrømningen, for at få en mere effektiv opvarmning, og reducere stivhed. Det vil sænke risikoen for overbelastning og skader.

Efter træning
Brug Cheval LTS efter træning for at lette hestens restitution. Behandlingen vil reducere acidose i musklerne, sænke risikoen for overbelastning og muskelømhed.

Smertelindring
Cheval LTS effektivt kan reducere smerter. Den lette behandling virker for både smerter fra traumer, gigt, forvrængning, og muskelømhed.

Inflammationer
Cheval LTS reducerer inflammation med op til 2/3 efter 1-3 behandlinger. Behandl kontinuerligt, indtil symptomerne er væk, helst 3 gange om dagen.

Sår
Brug Cheval LTS for at forbedre helingsprocessen, reducere risikoen for infektioner og mindske arvævet. Brug Cheval LTS 3 gange i de første 24 timer og en gang om dagen de følgende dage, indtil såret heler.

Skader
Cheval LTS forkorter og letter helingsprocessen i skader, såsom seneskader og muskelskader. Blodgennemstrømningen vil stige, og helingstiden reduceres.

 


Kontakt altid din dyrlæge!
Cheval LTS kan ikke erstatte din dyrlæge og du bør altid kontakte din dyrlæge ved skader og sår, som er behandlingskrævende. 

 

Cheval LTS

 

Sådan fungerer det
Når du sætter Cheval LTS på kroppen frigiver lysene fotoner. Mitokondrier absorberer disse fotoner, stimulerer cellens energi og fører til accelereret helbredelse og vævsgendannelse. 

Cheval LTS er ikke nogle magi eller science fiction. Bag kendsgerningerne er der forskning og undersøgelser, som vi henviser til.

Rødt lys
Det røde lys med en bølgelængde på 660-730nm har vist sig at reducere ødemdannelse og inflammatoriskeceller,hvilket hjælper mod hævelse og reducerer inflammation. Rødt lys kan også hjælpe med lungesygdom og astma.

Nær infrarødt og infrarødt lys
Nær-infrarød og infrarødt lys i bølgelængder 810-850nm har vist sig at reducere hestens smerte, muskelspændinger, og stivhed. Det infrarøde og nær-infrarødt lys nedsætter inflammatoriske celleniveauer og er tilstrækkelig til alle aspekter af sårheling, smerte, anti-inflammatorisk behandling, og hud foryngelse.

Hvorfor ikke blåt lys
Blåt lys har antibakterielle virkninger, som rødt lys. Vi bruger dog ikke blåt lys i Cheval LTS fordi det er uden for det optiske vindue og kan næsten ikke trænge ind i huden og gennem væv. Blåt lys bør heller ikke bruges for meget, fordi det kan blive skadeligt.  Nogle undersøgelser viser endda tegn på resistens udvikling i bakterierne fra gentagen brug af blåt lys.

LED – ikke laser
Det grundlæggende princip for drift er det samme i lysdioder og diode lasere. De består begge af forskellige bølgelængder af røde og infrarøde lys. Forskellen er dog, at LED-lyset er mere spredt, mens laserlyset er sammenhængende. Det kan være mere risikabelt at bruge laser end LED på grund af dens omfattende egenskaber. Forskning viser, at det røde og infrarøde lys i LED har den samme positive og helbredende effekt som i laseren.

 

Køb og vejledning
Cheval LTS kan købes fysisk i vores forretning på Kirstineholm. Vi sørger for at du bliver vejledt korrekt i forhold til batteri og brug af din nye LTS. 
Ønsker du at købe en LTS af os, men bor du ikke i nærheden, så send os en sms eller ring til Ida på +45 29 27 25 54

1 Wrap: 4900 kr.
2 Wraps: 8900 kr.
(Automatisk rabat v. køb af to)

Pad: 13.900 kr. 
Dækken: 29.000 kr.